Srdečně Vás zveme na Odborný seminář IMPLANTOLOGIE 2024

28. listopadu 2023

 

Praha již po 26. přivítá odborníky na dentální implantologii z domácí scény i zahraničí. S potěšením Vás zveme na Odborný seminář IMPLANTOLOGIE 2024, který se uskuteční 19. dubna 2024 v moderním prostředí Stages Hotelu Prague. Přijďte objevit nové trendy v oboru dentální implantologie a vyměňte si zkušenosti s renomovanými odborníky z České republiky i ze zahraničí.

Na programu jsou zajímavé přednášky od doc. MUDr. Martina Starosty, Ph.D., MUDr. Jana Dražana, MUDr. Pavla Hyšplera nebo MDDr. Michala Čičmance, které rozeberou klíčová témata dneška, jako jsou aktivní a pasivní navigace, digitální metody ověření přesnosti polohy implantátů, rozsáhlé rekonstrukce horní a dolní čelisti nebo příčiny nevhojení implantátů. Z Německa nás navštíví Dipl.-Stom. Michael Kirsch s přednáškou o implantacích u starších pacientů. Jak na horizontální defekty alveolu nám sdělí MDDr. Michal Novosad.

Moderátory konference budou zkušení matadoři české implantologické scény prof. MUDr. Antonín Šimůnek a MUDr. Dana Kopecká, kteří zajistí hladký průběh přednášek, a především odbornou úroveň diskusních bloků.

Po nabitém vzdělávacím programu máte možnost setkat se s kolegy a přáteli při společenském rautu. A co víc, na tuto společenskou část můžete přivést i svůj doprovod, aby i on mohl zažít atmosféru této významné události.

Přijďte se inspirovat, sdílet vlastní zkušenosti a prožít nezapomenutelný den plný odborných přednášek a pohodové atmosféry.

Těšíme se na setkání s vámi na Odborném semináři IMPLANTOLOGIE 2024!