Katalog BioniQ 2024

18. dubna 2024

Jsme rádi, že můžeme ohlásit vydání našeho nového katalogu BioniQ® 2024. Implantační systém BioniQ® je založen na jednoduchosti pro maximální efektivitu a minimalizaci nákladů. Přesto, zejména jako reakci na podněty a přání vás, našich klientů, přinášíme s novým katalogem několik novinek. To si můžeme dovolit zejména proto, že LASAK je přímý výrobce implantologického systému BioniQ®. Často tak jednáte přímo s našimi kolegy z výzkumu a vývoje, a nikoli pouze s prodejcem bez vlivu na konečnou podobu produktu.

 

Attachmenty PrimeLOC ještě výhodněji

Attachmenty PrimeLOC nahrazují dříve nabízené attachmenty LOCATOR. S těmi jsou navzájem plně kompatibilní. Attachmenty mají extrémně tvrdý biokompatibilní PVD povrch, růžově zlatou barvou, která skvěle splývá s měkkými tkáněmi a jako v neposlední řadě ještě zajímavější cenu. K dispozici také pro všechny přední implantační systémy.

 

Bází Uni-Base® je zase více

Na základě vašich podnětů jsme sortiment bází Uni-Base® rozšířili o další varianty bází přímých i angulovaných. Volba té pravé báze pro konkrétní případ tak bude ještě snazší.

Báze s výškou koronární části vyšší jak 3,5 mm lze na tuto výšku manuálně zkrátit.

 

Skenovací tělísko SOLO

S ohledem na rostoucí popularitu intraorálního skenování a s ním spojenou potřebou skenovacích tělísek vhodných i do omezených a limitních prostor bylo vyvinuto skenovací tělísko – SOLO. Skenovací tělísko SOLO slouží pro skenování jediného implantátu (sólo protetické práce). Disponuje ideálními rozměry pro precizní skenování v úzkém mezizubním prostoru, v blízkosti implantátů, nebo v případě implantátů skloněných k sousedícím zubům.

Skenovací tělísko – SOLO je k dispozici pro obě protetické platformy systému BioniQ®.

 

Zakázkové krycí šroubky

Potřebujete jinou výšku krycího šroubku, např. jako prevenci proti přerůstající kosti při nepoužití vhojovacího válečku během vhojovací fáze? Krycí šroubek dle vašeho zadání zhotovíme jako prostředek na zakázku do třech týdnů od potvrzení objednávky.

Výšku krycího šroubku si určete podle svých potřeb.

 

PenguinII

Bezdrátové nabíjení, modernější design, a především uživatelsky vyměnitelná baterie. To jsou hlavní znaky nové generace oblíbeného přístroje na měření stability. MulTiPegy a příslušenství zůstávají stejné i pro nový přístroj PenguinII.

Přístroj na měření stability PenguinII.

Zde si můžete stáhnout elektronickou verzi katalogu BioniQ® 2024.

Nakupujte pohodlně na shop.lasak.cz