20 % sleva na attachmenty PrimeLOC

17. června 2024

Systém PrimeLOC nabízí vysokou kvalitu za atraktivní cenu. Nabízíme vám proto attachmenty nejen pro implantologický systém BioniQ®, ale také attachmenty kompatibilní s dalšími implantologickými systémy.

 

 

 

 

LOCATOR kompatibilní

Využijte zaváděcí akční cenu na přímé i angulované attachmenty PrimeLOC kompatibilní s oblíbenými implantáty Camlog, Straumann, ICX, BEGO, Biohorizons, Dentsply, Nobel, MegaGen a Osstem.

Protetické sady a retenční inserty PrimeLOC jsou plně kompatibilní s attachmenty LOCATOR.

 

 

Jeden šroubovák hex1.25 pro všechny attachmenty

Kromě slotu pro šroubovák LOCATOR jsou attachmenty PrimeLOC vybaveny vnitřním šestihranem rozměru 1,25 mm pro snadné utažení pomocí standardního šroubováku BioniQ® hex 1.25.

 

 

Pouzdro insertu se zvýšenou retencí

Kovová pouzdra PrimeLOC jsou navržena s důrazem na maximální retenci. Růžově anodizované pouzdro se zvýšenou retencí má dodatečné drážky a plochou horní část pro ještě lepší retenci a větší odolnost proti nežádoucím rotacím a vertikálním a horizontálním pohybům. Eloxovaný povrch pouzdra zlepšuje estetiku ošetření, protože obvykle používaná šedá titanová pouzdra mají tendenci prosvítat skrz tenký materiál akrylových zubních náhrad.

 

 

Další výhody systému PrimeLOC

  • Až o 50 % nižší náchylnost usazování plaku než titan
  • Prémiový estetický vzhled
  • Prémiová kvalita „Made in Germany“
  • Pouzdro insertu se zvýšenou retencí
  • Vysoce odolné inserty High Performance Plastic
  • Protetické sady a příslušenství za atraktivní ceny

 

Nakupujte pohodlně na shop.lasak.cz

 

Akční nabídka platí na přímé i angulované attachmenty (pilíře) pro implantační systémy uvedené v katalogu PrimeLOC. Sleva neplatí na attachmenty pro systém LASAK BioniQ® a na ostatní komponenty systému PrimeLOC. Akční nabídka platí od 15. 6. 2024 do 15. 9. 2024.

Ceny na e-shopu shop.lasak.cz jsou uvedené již s odečtením 20% slevy. Původní cena byla 2.212 Kč vč. DPH u přímých attachmentů a 3.200 Kč vč. DPH u angulovaných attachmentů.

PrimeLOC je ochranná známka společnosti MEDEALIS GmbH, Německo. Ostatní uvedené ochranné známky a loga jsou majetkem příslušných vlastníků