IDS 2019 v Kolíně nad Rýnem

26. února 2019

IDS 2019 v Kolíně nad RýnemSpolečnost LASAK se také letos účastní jednoho z nejvýznamnějších stomatologických veletrhů na světě – International Dental Show (IDS) v německém Kolíně nad Rýnem. Ve dnech 12. až 16. března 2019 zde představíme mezinárodnímu publiku novinky, doplňující naše produktové portfolio, např. implantát BioniQ® Plus s leštěným krčkem a bioaktivním, hydrofilním povrchem nebo nová skenovací tělíska, která byla navržena speciálně pro intraorální skenování, nebo analog implantátu pro 3D tisk.

 

IDS v Kolíně nad Rýnem se koná každé dva roky a letos je to již 38. ročník světově nejvýznamnějšího a nejkomplexnějšího veletrhu celého dentálního průmyslu. Jedná se o místo setkávání decision makerů ze sféry stomatologů, zubních techniků i všech dalších oborů a oblastí dentálního průmyslu, včetně odborníků z oblasti výzkumu a vývoje. Více než 2 300 vystavovatelů z celého světa bude na ploše přes 160 000 m2 prezentovat nejžhavější produktové novinky, ale i inovace technologických a vývojových procesů ve stomatologii. Představeny zde budou také světové novinky na poli výzkumu v podání předních vědeckých vývojových a výzkumných laboratoří.

Navštivte nás na výstavišti v německém Kolíně nad Rýnem v hale 3.2 na stánku č. G-050. Přijďte se seznámit s našimi novinkami a dozvědět se více o výhodách a unikátních vlastnostech implantačního systému BioniQ®. Požádejte naše obchodní zástupce o vzorky materiálu pro regeneraci kostní tkáně OssaBase®-HA zdarma.

Zveme Vás také na odborný seminář IMPLANTOLOGIE 2019, pořádaný 11. dubna v Praze.

Těšíme se na setkání.

IDS 2019 v Kolíně nad Rýnem