Odborný seminář IMPLANTOLOGIE 2020 – zrušen

12. března 2020

Zveme Vás na 24. ročník Odborného semináře IMPLANTOLOGIE 2020 pořádaného společností LASAK – nově v prostorách Cubex Centra Praha. I letos se na Vás budou těšit kvalitní domácí i zahraniční přednášející, kteří se s Vámi podělí o své zkušenosti z implantologické praxe. Kromě oblíbených přednášejících z minulých ročníků vystoupí i noví řečníci. Na své si jistě přijdete během společenské části s doprovodným programem a zajímavým a bohatým rautem.

 

V souvislosti s opatřeními vydanými vládou ČR k zamezení šíření epidemie koronaviru Vám oznamujeme, že 24. ročník odborného semináře IMPLANTOLOGIE 2020, který se měl konat 3. dubna 2020, je ZRUŠEN.
Zaplacený registrační poplatek Vám bude v plné výši vrácen na účet.

Děkujeme za pochopení 
Tým LASAK

 

Termín

Pátek 3. dubna 2020

  • 12.00 – 13.00 Registrace účastníků
  • 13.00 – 19.20 Odborný program
  • 19.20 – 22.00 Společenská část s rautem

Po skončení akce obdrží každý účastník 5 kreditů od ČSK.

Přednášející

Místo konání

Cubex Centrum Praha, Na Strži 2097/63, Praha 4 – Nusle

Popis cesty naleznete na webu Cubex Centra Praha

 

Doprovodný program

Po akci je zajištěn bohatý raut a zajímavý doprovodný program. Nabídněte si skleničku dobrého pití a vstupte do zábavné části semináře nebo pokračujte v odborných konverzacích nejen s kolegy a partnery z LASAKu, ale i našimi přednášejícími.

 

Prezentace posterů

Prezentujte svoji práci v posterové sekci a získejte vstup zdarma pro celý autorský kolektiv. V případě zájmu o vystavení vašeho odborného posteru zašlete název posteru, jména autorů, pracoviště a krátký abstrakt na e-mail info@lasak.cz do 29. února 2020. Tisk posterů zajistí pořadatel. Postery budou vystaveny na stojanech v sále konference po celou dobu jejího trvání.