Školení pro indického distributora

29. června 2014

SunMedtech v Hradci Kralove Ve dnech 23. a 24. dubna 2014 proběhlo školení partnerů indického distributora společnosti LASAK. První den byli lékaři na stáži v Implantologickém centru Stomatologické kliniky LF UK a FN v Hradci Králové, druhý den se konal kurz v prostorách Výzkumného a vývojového centra dentální implantologie a tkáňové regenerace v Praze-Hloubětíně.

V Implantologickém centru v Hradci Králové, na pracovišti s více než 20 lety zkušeností, proběhla praktická část kurzu. Na programu byla jak chirurgická, tak protetická část ošetření. Účastníci měli možnost vidět u některých pacientů kompletní průběh ošetření provedený týmem prof. Šimůnka. Stáž byla uzavřena analýzami jednotlivých operací.

V pražském centru se věnovali přednášející teoretické přípravě a práci se systémem IMPLADENT. Dr. Bonatz se zaměřil hlavně na chirurgické plánování zákroků, diskuzi o návrzích ošetření vybraných kazuistik, možnosti okamžité zátěže a augmentační techniky.
S celou šíří dentálního portfolia společnosti LASAK seznámil indické lékaře ředitel společnosti Ing. Strnad. Živě byly diskutovány vlastnosti povrchů dentálních implantátů, zvláště výhody bioaktivního hydrofilního povrchu BIO.

Chirurgicke osetreni systemem IMPLADENT Chirurgicke osetreni systemem IMPLADENT Proteticke osetreni systemem IMPLADENT Proteticke osetreni systemem IMPLADENT